ENERGIJA - Sofri Srbija - Our aim is always to harmonise body, mind and soul.
6

DREVNA SAZNANJA ZA NOVO DOBA U NEZI KOŽE

Razumevanje povezanosti tela, uma i duše i naše poznavanje energije same prirode udruženi su u brendu SOFRI u holističkom konceptu za negu lepote, harmonije i dobrostanja. Sonja Fritz je postavila temelje ovog razumevanja kada se obučila za CIDESCO holističkog kozmetologa u Engleskoj, a danas svoje znanje prenosi na SOFRI Studije širom sveta. Upravo zato vam SOFRI Studiji nude individualne tretmane lica i tela prilagođene posebno vašim potrebama. Tretmani su kombinacija prijatnih, pažljivih dodira i profesionalne nege i energetskog tretmana.

Mi s namerom koristimo energetski potencijal biljaka, dragog kamenja i boja u sastavu SOFRI proizvoda, čime stvaramo individualno uklopljene i uravnotežene sinergije. Proizvodi linije Color Energy dokazano podižu energetski nivo u skladu sa principima učenja o čakrama i energiji boja.

SOFRI dodiruje i ulepšava ne samo vašu kožu, već i to kako se osećate iznutra. Naš cilj je uvek dovesti u sklad telo, um i dušu. Kada su ova tri nivoa u ravnoteži, osećamo se dobro i naša koža blista.

Woman
Session 1
Session 2
Session 3
Session 4
0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad u prodavnicu