O Sofriju - Sofri Srbija
2

VAŠ ŽIVOT MOŽE DA BUDE OVAKO DIVAN – SA SOFRI

Godine 1996. Sonja i Gerhard Fritz spojili su jedinstvenu filozofiju proizvoda i nege u brendu SOFRI. Njihova vizija je bila i ostala da pomognu ljudima da dobiju divnu, negovanu kožu i veće blagostanje uz pomoć holističkog koncepta. Oni žele da izgrade svest o energijama između osobe i njenog okruženja i pokažu svojim klijentima kako mogu da koriste i uživaju u ovim energijama u sopstvenom životu. Priča o njihovom uspehu počela je linijom Color Energy, gde su boje krema pažljivo odabrane i dokazano imaju ciljani efekat na um i energiju i, naravno, kožu osoba koje ih koriste.
Na osnovu ovog principa, SOFRI je prerastao u brend koji kombinuje i koristi prednosti najkvalitetnijih sirovina i prirodnih energija. Uvek u potrazi za optimalnim rešenjem za potrebe svojih klijenata, kompanija je tokom godina sarađivala sa najuglednijim biohemičarima kako bi razvila druge linije proizvoda kao što su White Tea i Grape Cell Rah. Linija Color Energy se takođe neprestano prilagođavala najnovijim potrebama i dostignućima, na primer, u jedinstvenim proizvodima Color Energy Stem-Cell (sa matičnim ćelijama).

Paleta proizvoda i tretmana ne uključuje samo kozmetiku, već i dodatke ishrani i energetska pomagala poput Color Energy Discs (biofotonskih diskova) za vašu lepotu i ukupan kvalitet života!

Sonja i Gerhard Fritz, osnivači brenda SOFRI

0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaNazad u prodavnicu